servicii publicitare

Inscriptionare serigrafica

Avem un atelier complet utilat pentru a produce calitate serigrafica conform asteptarilor
  • 2 carusele manuale cu 6 brate
  • 1 cuptor-tunel de uscare continua
  • flash uscare in proces
  • 2 rastele de uscare
  • 5 prese transfer termic

Nu exista decat putine suporturi care sa nu se poata personaliza prin serigrafie. Se pot inscriptiona serigrafic material textil de orice fel, plastic, cauciuc, piele ecologica sau naturala, lemn si comglomerat lemnos, orice specie de plexiglas, sticla si compozit sticlos, ceramica tratata la temperaturi inalte cat si obtinuta artizanal, orice material autocolant. In consecinta varietatea obiectelor inscriptionabile prin metoda serigrafica e uriasa. Tricouri, echipamente de protectie, genti, rucsati, borsete, pelerine, geci, halate medicale, umbrele, steaguri, fanioane, obiecte promotionale, tavi, ceasuri, brelocuri, ecusoane, scrumiere, etichete autocolante, etc.

Conditia succesului personalizarii e una sigura. Suprafata de inscriptionat trebuie sa fie plana. Pentru cine vrea sa afle mai mult articolul informativ despre serigrafie poate sa contina informatii relevante.

Personalizari obiecte promotionale

Pentru obiectele cu suprafata mica sau neregulata personalizarea se face prin tampografie cu un tampograf semiautomat in 2 culori capacitate de personalizare 4000 bucati/zi. Inscriptionam aproape prin reflex conditionat instrumente de scris, accesorii, brichete, obiecte antistress, brelocuri, ceasuri de mana, radio digital, etc. in procesul de comunicare obiectele promotionale joaca un rol secund dar fara indoiala detaliile pe care ele de reprezinta nu de putine ori sunt majore.

Taiere autocolant pe contur si autocolantare

Pe cutterul Roland taiem autocolantul pana in 0.5m iar pe celalalt cutter pana la 1.2m. Aplicam folia de transfer si apoi intervine partea cea mai grea. Autocolare in sine. Care e un amestec de stiinta cu talent mestesugaresc. Doar experienta si clientii pastrati pot face un autocolantator cu adevarat bun. Ceilalti doar isi incearca mana pe, de obicei, masinile dvs. Autocolam auto, moto, atv, scutere folosind material Oracal garantat 3 ani de expunere outdoor la conditiile meteo europene.

Confectii metalice si casete luminoase

Construim casete luminoase in preturi decente. In extenso asamblam diverse constructii metalice cu caracter publicitar fara a avea pretentia ca suntem firma de constructii.

Montaje reclame, banere

Orice baner de succes are un moment in cariera ( care nu dureaza mai mult de 5 ani timpul maxim garantat in conditiile agresive de outdoor de la noi de catre orice producator serios) cand trebuie retras. Oferim servicii profesionale de dat jos banerul. La fel si in ceeace priveste casetele luminoase. Totusi ca un baner sa fie demontat el trebuie mai intai montat. Oferim acest serviciu avand o experienta uriasa de montaje publicitare.